100 Nätters Provsömn!

Om du inte är nöjd med din säng från SOVTEMA erbjuder vi dig full återbetalning inom 100 dagar. Vi garanterar hög kvalitet med god natt sömn. Vi är säkra på att du kommer att gilla den, och att ni kommer rekommendera oss vidare till andra.

Du kan prova 100 nätter gratis.

Om du inte är nöjd med din säng från SOVTEMA erbjuder vi dig full återbetalning inom 100 dagar. Vi garanterar hög kvalitet med god natt sömn. Vi är säkra på att du kommer att gilla den, och att ni kommer rekommendera oss vidare till andra.

Vi spenderar en tredjedel av vårt liv i sängen!

 Fel eller dålig madrass är ofta anledningen till problem med ryggen, nacken och nerv samt muskelspänningar. Men den största faktor som är anledningen till dålig sömn är all magnetiska strålningar som vi har i vårt hem. Det är jätte svårt att hitta en madrass som passar just din kropp. Det finns en 1,5 miljoner olika kroppstyper, men madrass typer finns det inte lika många. Just därför har vi tillverkat en madrass som ska passa alla kropps typer. En komplett säng som har alla funktioner som är behövliga till en skön och hälsosam sömn.

Du kan prova 100 nätter vår unika säng.

Vi är säkra på att du kommer att gilla den, och att du kommer rekommendera oss vidare till andra!
Vi erbjuder gratis telefon rådgivning från 10:00 – 18:00. Besök oss gärna och testa din framtida säng. Vi garanterar hög kvalitet och god sömn. Vi strävar efter perfektion. Vi står aldrig stilla utan fortsätter att utveckla våra produkter, anpassa dem eller uppfinna helt nya – baserad på feedback från våra kunder och vetenskapliga tester. Testa innan du bestämmer dig! Vi tror att du måste testa det först innan du väljer en produkt. Därför kan du prova 100 nätter hemma när du sover. Skulle inte produkterna passa dig, tar vi tillbaka de och du får pengarna tillbaka. Ifall produkten är skadad eller smutsig så gäller ej ångerrätten längre.  Vi märkte snabbt att det finns olika viktiga faktorer som påverkar din sömn: komfort, temperatur, luftcirkulation, strålningsfritt och hållbarhet. Vår madrass är inte bara mjuk och bekväm – den bör lindra din kropp, alltid hålla en behaglig temperatur och vara hållbar. Det är därför vi har tillbringat nio månader på att resa runt hos 15 olika tillverkare för att utforska egenskaperna hos mer än 100 typer av skum. Och vi har testat all material som vi använder, dessa är godkända, miljövänliga och lämpliga till allergiker.

Sovtema har utvecklat en unik säng, madrass, bäddmadrass,
kudde och täcke med följande egenskaper:

https://dammsugareservice.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/wifi.svg

ANTI-STRÅLNING

Anti- Strålnings skydd (Säng & Sänggavel)
Vi har skapat ett unikt och patenterat material som stoppar och absorberar all elektromagnetisk strålning. Några av källorna till denna strålning kan vara mobiltelefoner, bärbara datorer, WiFi, TV och andra elektriska apparater du har hemma. Under den tid du sover i våra sängar skyddas du från dessa skadliga strålningar.
https://dammsugareservice.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/3d-ortopedic.svg

3D ORTOPEDIS

3D Ortopedisk Madrass
Madrassen består av ett speciellt memory skum material som andas och stödjer kroppen 3-dimensionellt. Den fungerar på alla delar av kroppen och stöttar alla 7 zoner. Och det skapar en känsla av tyngdlöshet.
Resultatet blir att din kropp bi behåller den rätta sov positionen och du vaknar pigg och utvilad.
https://dammsugareservice.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/bioceramic.svg

BIO-CERAMIC

Bio- Ceramic Material
Sängen innehåller Keramiska trådar speciellt utvecklade för att återanvända vår egen kropps energi likt ullens och infraröda lampors förmåga. Fukten stiger med värmen och transporteras via ullfibern ut på ett naturligt sätt. Täcket bäddar in dig och din sömn i en behaglig och trygg känsla. Detta har positiva effekter på muskelavslappning och blodcirkulationen på ett naturligt sätt när du sover.
https://dammsugareservice.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/bakterie.svg

ANTIBAKTERIELL

Nike Mikrofiber Överdrag

Mjuk, bekväm, slitstark och antibakteriell. Den är tvättbar, smutsresistent, absorberar vätska och har en stark antibakteriell effekt. Och det förstör och förhindrar tillväxten av bakterier, svampar och kvalster. Detta innebär att livslängden på din säng ökar markant.
Madrassen innehåller Aloe Vera, Olivolja, och eteriska oljor. Av det får man en avslappnad känsla och samtidigt fria luftvägar.