RISKEN FÖR ELEKTROMAGNETISK STRÅLNING!

Elektromagnetisk strålning från t.ex. mobiltelefoner, Wifi, tv och el eller andra liknande elektriska apparater som du har hemma kan påverka dig negativt. Mikrovågsstrålning orsakar bland annat sömnproblem, onormal trötthet, huvudvärk, depression, stress, hjärt problem, brännande hud. På sikt ökar risken för cancer och kroniska sjukdomar! Har du sömnproblem?
Ligger du vaken flera timmar utan att kunna sova? Det kan påverka elektromagnetiska strålningar eller fel madrass är ofta anledningen till problem med ryggen, nacken och nervsystemet. samt muskelspänningar. Alla spenderar en tredjedel av livet i sängen! Vi har utvecklat en unik madrass och bädmadrass som skyddar dig och din familj mot all elektromagnetiska strålningar som vi har i hemmet, samtidigt ger dig en optimal stöd och bra komfort som. leder till att familjen har en hälsosam sömn! Läs mer om strålningar på stralskyddsstiftelsen.se

https://dammsugareservice.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/wifi.svg

Anti- Strålnings skydd
(Säng & Sänggavel)

Vi har skapat ett unikt och patenterat material som stoppar och absorberar all elektromagnetisk strålning. Några av källorna till denna strålning kan vara mobiltelefoner, bärbara datorer, WiFi, TV och andra elektriska apparater du har hemma. Under den tid du sover i våra sängar skyddas du från dessa skadliga strålningar.
Läs mer om strålningVideo